CASSIN

Centre d'Assessorament Integral

DES DE L'ANY 2000

Sempre al teu costat, sempre compromesos

equipo-cassin-asesoramiento-integral

Som una firma d'assessors d'empresa i del treballador fundada l'any 2000, i integrada per un equip de professionals d'àmplia experiència en el sector, especialitzada en els diferents àmbits empresarials, fiscal, laboral i comptable.

Esta dilatada experiència s'ha vist premiada amb un alt nivell de fidelitat dels nostres clients als quals els aportem solucions a mesura basades en un assesorament integral i personalitzat.

Per què hauries de triar
CASSIN ASSESSORS?

PREPARACIÓ

Som un equip amb una àmplia formació en matèria fiscal, laboral, comptable, i en les relacions amb l'administració, podem ajudar-te tant en l'àmbit empresarial com en el professional.

EXPERIÈNCIA

La nostra experiència ens avala, tenim una dilatada trajectòria empresarial, en la qual hem ajudat durant més de vint anys als nostres clients a aconseguir els seus objectius sense contratemps.

ASSESSORAMENT INTEGRAL

Servici multidisciplinari, podem ajudar-te en totes aquella àrees empresarials en què ho necessites, de manera que en un únic despatx et podem brindar totes aquelles solucions que necessites.

CONFIANÇA

És el que definix la relació amb els nostres clients, basada en els nostres anys d'experiència donant suport i impulsant tant a grans empreses, com a petites i mitjanes empreses sent una font de coneixement i que saben que poden comptar amb nosaltres com han fet.

CONEIX LES VALORACIONS DELS NOSTRES CLIENTS EN GOOGLE

A qui van dirigits
els nostres serveis

En CASSIN ASSESSORS podem ajudar-te tant si eres una empresa, un emprenedor, un professional o un particular, estem preparats per a ajudar-te al fet que els teus projectes es facen realitat.

Particulars

Et podem ajudar en tots aquells aspectes en els quals ho necessites de manera particular.

servicios-personas

Emprenedors

Si has pres la decisió d'iniciar el teu propi negoci t'ajudem en el procés.

servicios-emprendedores

Empreses

Ajudem les empreses a aconseguir els seus objectius i complir amb la legalitat vigent perquè puguen créixer i mantindre's sense sobresalts.

servicios-empresas

Consulta els calendaris
d'enguany

LABORAL

FISCAL

FESTIUS D'OBERTURA

Disposats a ajudar-te en tot moment

La comunicació és clau! Som ací per a respondre a les teues preguntes i brindar-te el suport que necessites. Connecta amb el nostre equip i fes-nos arribar les teues consultes, preguntes o suggeriments.

Pot telefonar-nos al

+34 964 66 50 09

Obri xat
1
Hola
En què podem ajudar-te?